Nakışlı | Baskılı | Baskısız İş Tişörtleri

Nakışlı | Baskılı | Baskısız İş Tişörtleri

Vezera Nakışlı | Baskılı İş Tişörtü

Baskılı iş tişörtü logo veya tasarımın farklı baskı türleriyle kumaşa aktarılarak üretilmesidir.

Nakışlı iş tişörtü logo veya tasarımın farklı ipliğin kumaşa işlenmesiyle üretilmesidir. Nakışlı ve baskılı iş tişört modelleri günlük hayatta yüzlerce farklı türü ile karşımıza çıkmaktadır. Hayatımızın vazgeçilmez bir parçası olan nakışlı, baskılı veya baskısız iş tişört modelleri aynı zamanda toptan olarak da satılmakta ve promosyon amaçlı olarak da kullanılmaktadır. Firmalar penye tişörtler üzerine logolarını, tasarımlarını bastırarak kullanmaktadır. Toptan nakışlı, baskılı ve baskısız iş tişörtü imalatı yapan firmamız stoklu ürün bulundurmakta ve de talebe göre istenilen renk, model ve miktarda üretim yapmaktadır. Toptan nakışlı, baskılı iş tişörtü, promosyon tişört siparişlerinizi info@iselbiselerial.com mail adresinden, 0531 913 74 74 numaralı telefondan, sayfa sağ alt köşesinde açılan chat uygulamamızdan veya iletişim formu sayfamızdan bize ulaşarak sipariş verebilirsiniz. Toptan baskısız iş tişörtü siparişlerinizi web sitemiz üzerinden gerçekleştirebilirsiniz. Bizlere ulaştıracağınız siparişler, en kısa sürede kargoya verilerek sizlere gönderilmektedir. Böylece kısa sürede elinize ulaşarak, kullanımınıza hazır hale gelecektir.

Vezera Toptan İş Tişörtü İmalatı

Toptan nakışlı, baskılı ve baskısız iş tişörtü işleriniz için bize ulaşabilirsiniz. İstenilen adet miktarına göre üretim yapabilen firmamız emprime, transfer, folyo baskı çeşitleriyle toptan iş tişört imalat hizmeti verebilmektedir. Dünyanın her yerine gönderim imkanı bulunmaktadır. Adetli siparişlerinizde iletişime geçiniz. Bizlere ulaştıracağınız siparişler, en kısa sürede kargoya verilerek sizlere gönderilmektedir.

Vezera Promosyon Tişört

Promosyon tişört, penye tişört imalatı. En uygun promosyon tişört fiyatları ile hizmet vermekteyiz. Toptan nakışlı veya baskılı promosyon tişört siparişi vermek için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Bizlere ulaştıracağınız siparişler, en kısa sürede kargoya verilerek sizlere gönderilmektedir.

Toptan bisiklet (yuvarlak) yaka, V yaka, polo yaka, gömlek yaka, penye kumaş, forma kumaş ve open-end kumaş, süprem kumaş tişört imalatı.

Vezera İş Tişörtleri Nakışlı | Baskılı | Baskısız | Toptan

İşçi tişörtleri ile firma kimliğinizi yansıtabilirsiniz. İş tişörtleri ister baskısız, ister istediğiniz tasarım veya logoyla baskılı veya nakışlı olarak üretilmektedir. İş tişörtleri ile futbol takımlarında örneğini görebileceğiniz gibi firmanızın takım ruhunu oluşturabilirsiniz. İş tişörtleri toptan olarak istediğiniz adette ve istediğiniz renkte üretilmektedir. Günlük 1000 adetten fazla iş tişörtü ve promosyon tişört imalat kapasitesi bulunan firmamız iş elbiseleri sektöründeki yıllardır süregelen kalite ve tecrübesiyle hizmet vermektedir. Toptan iş tişörtü baskılı veya nakışlı sipariş vermek isterseniz bize info@iselbiselerial.com mail adresinden ve 0531 913 74 74 numaralı telefondan veya iletişim formu sayfamızdan ulaşabilirsiniz. Baskısız iş tişörtü toptan siparişi vermek için web sitemizdeki modelleri inceleyebilirsiniz.

Vezera Personel İş Tişörtü

Çalışma alanlarında ekip ruhunun yansıtılması adına mutlaka personel iş tişörtlerine yer verilmesi gerekir. Personel iş tişörtleri günümüzde birçok alanda yaygın olarak kullanılmaktadır. Her kuruma özgü olarak tasarlanabilen bu iş tişörtleri istenilen amaç doğrultusunda her türlü şeklin verilebilmesi mümkün olmaktadır. Personel iş tişörtü ürünleri tasarlanırken her türde özelliği dikkate alacak şekilde bunu gerçekleştirmek gerekir. Bu noktada iş tişörtlerinin tüm personellere uyum sağlaması adına boy ve ölçü gibi unsurlara dikkat edecek şekilde bir tasarım gerçekleştirmek gerekir. Referanslarımız sayfasından kurumsal firmalara yaptığımız örnekleri inceleyebilir, ilgilendiğiniz modeller hakkında fiyat bilgisi sorgulayabilirsiniz. Bizlere ulaştıracağınız siparişler, en kısa sürede kargoya verilerek sizlere gönderilmektedir.


Vezera İş Elbiseleri İzzet Topay | İselbiselerial.com




Sitemizden, toptan almak istediğiniz ürünlerle ilgili aşağıdaki formu doldurup tarafımıza iletebilirsiniz.
*
Fiyat teklifi ile ilgili dosyalarınızı info@iselbiselerial.com adresimize iletebilirsiniz.
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.